16 Aralık 2015 Çarşamba

YENİ YILA GİRERKEN

Yeni yıla girerken sevdiklerinize sağlıklarını korumaya özen gösterenlerimizin : "Bu sene ne armağan seçsem?" dediklerini duyar gibiyim...
Seçimlerini sağlıklı ve keyifli yaşamdan yana yapanlarımızın armağan seçerken de, bu farkı ortaya koymak isteyeceklerini düşünerek, sizin için, bir kitap önermek istedim.

www.amazon.com üzerinden edinebileceğiniz bu kitapta, bir birinden farklı ve lezzetli tarifler sunulmuş. Bu tariflerin tamamı sadece ve sadece, bizim namı değer Siyez Buğdayı'mızdan elde edilen Siyez Unu ile yapılan tarifler.(Eincorn Siyez Buğdayı'nın Almanca'da ki adı)

Armağan olarak alacak olanlarımıza ve yeni yıl sofranıza farklı lezzetler katmak isteyenlerinize, ellerini çabuk tutmasını öneririm. Malum internetten sipariş edilecek olduğundan,bu dönemde sparişler yeni yıl üzeri yoğunluğuna takılabiliyor..

Yılbaşı yaklaşırken yeni yıl sofralarınızda da yer verebileceğiniz bu bir birinden ilginç tarifleri denemenizi mutlaka tavsiye ediyorum.. Şimdiden sağlıklı seçimler yapanlarımızın mutfaklarından gelen o nefis kokuları duyar gibiyim...

Sağlıklı ve neşeli bir yeni seneye doğru siparişleriniz için:
www.siyezbulgurusatis.com