10 Aralık 2015 Perşembe

Ekmeğin Zararları




EKMEK, KAN ŞEKERİNİ ÇAY ŞEKERİNDEN DAHA FAZLA YÜKSELTİYOR!


Kutsal ekmek buğdayında, Kuran, İncil ve Tevrat’ta adı geçen ekmeklerin yapıldığı buğdaylarda 14 kromozom var.


Şimdi kullanılan modern buğdayda ise 48 kromozom var! Her iki buğdayda hiç bir benzerlik yok, ikisine de BUĞDAY dememizden başka!


48 kromozomlu modern buğdayda, 23.000 adet gliadin bulunmakta, bir de Amilopectin A denilen bir karbonhidrat. İşte tüm modern kronik hastalıkların nedeni, hastalıkların tohumunu bu yabancı buğday proteinleri atmakta.


Bu nedenle kan şekerini çay şekerinden daha fazla yükseltiyorlar!


Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay
Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı


Sağlıklı ürünleri satın almak ve hayatınıza değer katmak için lütfen www.siyezbulgurusatis.com adresini ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder